Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  13/08/2008
Data da última atualização:  11/08/2022
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  OLIVEIRA, A. M. G.; SOUZA, L. F. da S.; COELHO, E. F.
Afiliação:  Arlene Maria Gomes Oliveira, CNPMF; Luiz Francisco da Silva Souza, CNPMF; Eugênio Ferreira Coelho, CNPMF.
Título:  Papaya.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  In: CRISÓSTOMO, L. A.; NAUMOV, A.; JOHNSTON, A. E. (Ed.). Fertilizing for high yield and quality tropical fruits of Brazil. Horgen: International Potash Institute, 2007. p. 143-162.
Série:  (IPI. Bulletin, 18).
ISBN:  978-3-9523243-1-8
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In 2004 the world papaya fruit production was about 6.89 million mt of which most (1.6 million mt) were produced in Brazil. A verage yield in Brazil was 46.81 mt/ha, the largest amongst producing countries. International exports currently account for 300,000 mt papaya with an annual growth rate exceedind 5%. Mexico is the largest papaya fruit exporter (97,000 mt in 2004), followed by Malaysia (58,000 mt) and Brazil (36,000 mt). The United States are the largest papaya fruit importer (130,000 mt in 2004), followed by China (55,000 mt) and Singapore (19,000 mt).
Thesagro:  Carica Papaya.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/642527/1/IPI-Bulletin-18-Tropical-Fruits-144-163.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF24721 - 1UPCPL - DD634.6C932f
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroenergia.
Data corrente:  26/07/2021
Data da última atualização:  10/03/2022
Tipo da produção científica:  Folder/Folheto/Cartilha
Autoria:  MOLINARI, H. B. C.
Afiliação:  HUGO BRUNO CORREA MOLINARI, CNPAE.
Título:  Sugarcane: Sugarcane variety with higher cell wall digestibility.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: Embrapa Agroenergy, 2021.
Páginas:  2 p.
Descrição Física:  PDF: il. color.
Série:  (Embrapa Agroenergy. Technology Showcase. Biomasses).
Idioma:  Inglês
Notas:  TC 289.
Conteúdo:  Genetically modified sugarcane with increased cell wall digestibility. The technology aims to improve plant biomass for production of cellulosic ethanol (2G), animal feed, and high value-added chemical compounds.
Palavras-Chave:  Genetic modification.
Thesaurus NAL:  Digestibility; Sugarcane.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/232305/1/Hugo-Molinari-Sugarcane-Wall-digestibility-IN.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroenergia (CNPAE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAE3915 - 1UPEFD - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional